Beroemde veggies


Alicia SilverstoneOp 6-jarige leeftijd kreeg Alicia wat modellenwerk. Ook deed ze mee in een reclamespotje voor Domino's Pizza.

In 1993 kreeg Alicia een hoofdrol in de film 'The Crush'. Voor deze film won ze twee MTV Movie Awards. Ze viel op bij Marty Callner, die besloot dat ze perfect was voor de nieuwe clip van Aerosmith. Later zou ze ook in de twee daarop volgende clips meedoen. Zo verkreeg ze haar bijnaam 'the Aerosmith chick'.

In 1995 kreeg ze een rol in de film 'Clueless'. De film werd een succes en Alicia tekende een contract bij Columbia-Tristar voor ruim $10 mijoen.

Later zou ze nog meedoen in Batman & Robin (met George Clooney) en Stormbreaker (met Ewan McGregor).

Op 11 juni 2005 trouwde ze met haar vriend Christopher Jarecki.

Bron Showbiznews,nl

Alicia naakt

Alicia Silverstone uit de kleren

20 september, 2007

Alicia Silverstone is uit de kleren gegaan voor de dierenrechtenorganisatie PETA. De actrice is te zien op posters en in een reclamespotje.  Ze wil hiermee de voordelen van vegetarisch eten onder de aandacht brengen.

In de reclamespot klimt de 30-jarige sensueel uit een zwembad. Ze bedekt haarborsten en zegt dan: “Ik ben Alicia Silverstone en ik ben vegetariër. Niets heeft mijn leven zo veranderd. Ik voel me veel beter en heb meer energie, het is wonderbaarlijk.” Op de site van PETA geeft ze ook tips en speciale recepten.

In 2004 werd Silverstone uitgeroepen tot meest sexy vegetariër.


Bron; Wikipedia